Hvorfor Zap Concept?

…fordi Zap er en funktionel, fleksibel og mobil arbejdsstation, der med et snuptag kan omdanne ellers passive arealer og uderum til arbejdspladser for både elever og undervisere. Zap kan erstatte dele af det stationære møblement eller inkorporeres i skolens eksisterende interiør og arkitektur – og skabe større frihed i undervisningen og rum for differentieret læring.

…fordi vi ikke er ens!

Vi er ikke ens, derfor er det også forskelligt hvilke betingelser, der skal være opfyldt, for at vi lærer bedst. Netop derfor giver det god mening, at lade den enkelte elev præge rammerne for eget læringsrum. Hvordan lærer du bedst? Når du ligger, sidder eller står? Når du har plads til at udfolde dig frit? Når du sidder afskærmet i en rolig krog? Når du sidder alene eller sammen med andre?

Zap concept frigiver plads i undervisningslokalerne, giver mulighed for skiftende arbejdsstillinger og hurtige skift fra sted til sted.

Zap pladen er velegnet til læring under åben himmel. Den er modstandsdygtig overfor fugt og vand og giver mulighed for et godt skriveunderlag i sandkassen eller på gyngen. Væglisterne kan også med fordel placeres udendørs.

… fordi møbler skaber rammer!

Bevægelse er godt for sundheden og energiniveauet – og øger ofte vores læringspotentiale. Alt tyder desuden på, at vi husker bedre, når vi i praksis afprøver de ting, vi undervises i. For at udnytte dette potentiale, er det nødvendigt med fleksibilitet i indretningen – hvor der er plads til praktiske øvelser, og hvor læringsrummet underbygger bevægelse som en naturlig del af læringsprocessen.

…fordi læringsrum ikke nødvendigvis er klasserum!

Gangarealer, nicher eller fællesområder kan fungere godt som midlertidige arbejdspladser ved individuelle opgaver eller til gruppearbejde. Udnyttelse af skolens mere passive arealer, kan være med til at skabe rum for læring – og give mere plads og ro til den enkelte elev.

… fordi ”udeskolen” bør være let tilgængelig!

Der er meget at lære i og om naturen – og oplevelser udendørs giver desuden adspredelse og ny energi. Det handler langt fra om at gøre ”udeskolen” til en stationær installation, men mere om at gøre uderum brugbare og let tilgængelige. Der skal nødvendigvis ikke meget til, for at forvandle uderum til læringsrum.

Zap kan benyttes både på åbne arealer og i små nicher. Listen egner sig desuden godt som galleriliste, til billeder eller præsentationsmateriale.

Zap concept giver gode muligheder for at tilgodese elevernes forskellige behov.

ØNSKER DU AT KONTAKTE OS?

Du kan få fat på os her
hojer@hojermobler.dk
+45 51516010

Se hele vores udvalg på
hojermobler.dk

Højer Møbler A/S
Industrivej 12
9310 Vodskov

CVR nr: 14795847
2016 Højer Møbler A/S

 

Højer Møbler A/S er en dansk virksomhed med over 20 års erfaring i at udvikle, producere og levere
indretningsløsninger til undervisningssektoren. Vi har fokus på at skabe rum i bevægelse til
forskelligartede og skiftende behov